Lektoři odemknou potenciál

Mnichovo Hradiště – Besedu pod názvem Odemykání dětského potenciálu bude možné navštívit již dnes, a to od 18 hodin v Městském divadle v Mnichově Hradišti. Přednášku povede globální kouč a stratég Jan Mühlfeit a lektorka Kateřina Novotná. Ti zde představí svou unikátní metodiku, která podle nich otevírá lidský potenciál a využívá silné stránky.

V knihovně bude kineziolog

Mladá Boleslav – Dnes se od 18 hodin uskuteční Workshop Kineziologie v běžném životě, a to v prostorách Knihovny města Mladá Boleslav. Naučnou přednášku povede paní Bc. Jana Heidenreichová, která návštěvníky workshopu seznámí s tím, co to kineziologie je, jak se využívá svalový test a jak pochopit původ svých potíží. Heidenreichová naučí, jak cvičení pomáhá při stresových situacích a jak nejlépe využít tanec svalů, aby se správně vyrovnala veškerá energie. Organizátoři této akce doporučují, aby si s sebou lidé vzali zápisník, tužku a chuť něco nového se přiučit.

Ilustrační foto
Pivovary se zatím nechystají zvedat ceny

S Isarou vystoupí Balonová

Mladá Boleslav – Koncert hudební skupiny Isara a Terezy Balonové se uskuteční ve středu 27. září od 19.30. Akce se koná v Domě kultury v Mladé Boleslavi. Koncert je pořádaný v rámci pravidelného cyklu koncertů Na scestí. Tentokrát si Isara pozvala jako hosta mladičkou nadanou písničkářku Terezu Balonovou. 

Dětské oddělení se rozšíří

Mladá Boleslav – Dětské oddělení Klaudiánovy nemocnice od 5. října rozšíří svou nabídku. Nová Ambulance školy atopie bude určena pacientům s atopickým ekzémem. Cílem je pacientům vysvětlit podstatu atopického ekzému, naučit je ho zvládat a dostat toto onemocnění pod kontrolu. Ambulance bude fungovat vždy ve čtvrtek od 15 hodin, a to v ambulantních prostorách oddělení (vchod z ulice Boženy Němcové). Ambulance školy atopie v Mladé Boleslavi bude třetím takovým místem v Česku.

Svátek omezí autobusy

Mladá Boleslav – Nadcházející státní svátek ve čtvrtek 28. září omezí provoz městské hromadné dopravy v Mladé Boleslavi. Pojedou pouze spoje Dopravního podniku Mladá Boleslav, které mají v jízdních řádech označení, že jedou v neděli a ve státní svátek. Bude také platit omezení 16 – autobus nejede na noční směnu před nepracovním dnem. V pátek 29. září pojede dopravní podnik podle běžného školního dne. Městskou hromadnou dopravu omezí také konání Svatováclavské jízdy, a to od 7 do 12 hodin pro linky A; 40; 71; 72.

Petr Hrdlička, automobilový konstruktér a především duchovní otec Škody Favorit, dostal loni od Jana Hamáčka pamětní medaili.
OBRAZEM: Duchovní otec Škody Favorit převzal pamětní medaili