BEZNO 

Vedení městyse Bezno v současnou chvíli chystá projekt rekonstrukce a výstavby chodníků podél silnice 1/16, což je hlavní průtah vedoucí z Mladé Boleslavi na Mělník. V lednu 2018 by měla být předložena žádost o příspěvek na Státní fond dopravní infrastruktury. V příštím roce by se pak měl projekt realizovat. 

SÝČINA 

TJ Sokol Holé Vrchy uspořádá ve čtvrtek 14. září od 17 hodin 11. ročník cyklistického závodu do vrchu, který startuje v Sýčině a končí u vinařického zámku. Kvůli uzavírce na trase Jemníky Bojetice a skutečnosti, že část závodu vede po silnici, prosí organizátoři řidiče o opatrnost. 

Ilustrační foto.
Zloději stále využívají důvěřivosti seniorů

BŘEZNO 

V neděli 17. září proběhne v městysi Březno svoz nebezpečného odpadu. Ten má na starosti firma COMPAG. Začátek bude od 8 hodin na náměstí Března před prodejnou potravin. Mezi opad, který bude odvezen, patří autobaterie, barvy, elektrozařízení pocházející z domácnosti a také použitý olej.

KOLOMUTY 

V pátek 15. září bude v obci Kolomuty svoz nebezpečného odpadu, a to od 17 do 18 hodin. Svoz bude probíhat v bývalých prostorách hospůdky na ranči. Sbírány budou různá elektrozařízení jako například lednice, mrazničky, rádia, vysavače a další. Dále pak nádoby s použitým olejem. 

KOSTOMLATY 

Schůzka se zástupci investora a projektanta k připravované modernizaci železničního traťového úseku Nymburk Lysá nad Labem se uskuteční 9. září od 18 hodin v jídelně základní školy.

Do Kropáčovy Vrutice se opět sjeli milovníci traktorů a zemědělské techniky.
OBRAZEM: Do Kropáčovy Vrutice se sjeli milovníci traktorů a zemědělské techniky

BEZNO 

Vedení městyse projednává smlouvu o poskytování pečovatelské služby. Ta se týká občanů, kteří pobírají příspěvek na péči kvůli dlouhodobě nepříznivému zdravotnímu stavu. „Budeme hradit částečné náklady na poskytovatele sociálních služeb, kteří působí v příspěvkové organizaci Městské centrum komplexní péče Benátky nad Jizerou,“ řekl starosta městyse Bezno Zdeněk Volf.

KOŠÁTKY 

Svoz nebezpečného odpadu v Košátkách proběhne příští sobotu 23. září, a to před budovou Obecního úřadu od 11:30 do 12 hodin. Mezi odpady, které budou přebírány, patří nebezpečný odpad jako oleje, znečištěné obaly, lepidla, léky a další. Dále pak různé elektrospotřebiče v kompletním stavu a pneumatiky. 

Hlavní nádraží v Mladé Boleslavi.
Boleslavské nádraží se konečně dočká oprav