Senioři cvičí TAI-CHI

Mladá Boleslav – Komunitní centrum Klementinka, které je určené pro společná setkávání všech generací, funguje již od června a těší se stále větší oblibě. Jedním z největších zdejších lákadel je cvičení TAI-CHI, které je určené především seniorům. Jedná se o staré čínské cvičení, které má vliv na celkové zdraví člověka. Cvičení se koná každý pátek od 9:00 do 10:30. Aktivita je pro všechny zájemce zdarma.

Na Travinách u Benátek nad Jizerou přišla na svět dvě nová mláďata zubrů.
Pozorovatelna v Benátkách je na obzoru

Hřbitov se dočkal opravy

Mladá Boleslav – Město Mladá Boleslav v letošním roce pokračovalo s opravami hřbitova v Michalovicích. Oprav se stejně jako v minulém roce zhostila firma Compag, která se pustila do oprav hřbitovních zdí. Během jarní očisty města vyslovili obyvatelé příměstské části Michalovice přání ohledně dokončení rekonstrukcí na zdejším hřbitově. Město Mladá Boleslav však s onou opravou v rozpočtu na letošní rok již počítalo. Zrekonstruovaná je i místní kaple.

Inline dráha bude uzavřena

Mladá Boleslav – Ve středu 30. srpna bude od 11 do 21 hodin pro veřejnost uzavřena inline dráha na městském fotbalovém stadionu v Mladé Boleslavi. Důvodem je konání tradičního fotbalového turnaje Škoda Auto. Kromě fotbalového klání zde budou atrakce pro děti, možnost prohlídky vozů Motorsport, hasičská jednotka a další doprovodné akce, které se budou konat za západní tribunou stadionu.

Policie pátrá po třicetiletém Martinu Pálovi, který ve středu odešel z nestřeženého pracoviště.
KRIMI MIX: Uprchlého vězně stále hledají