Jako modelové se tu totiž mimo jiné ukázali i hokejisté BK Mladá Boleslav, a někteří z nich si dokonce tuto "práci" vyzkoušeli už podruhé.

Vedle krásných žen v čele s bývalou misskou Anetou Vignerovou, která je známá svou slabostí pro pohledné sportovce, poutala pozornost šestice Bruslařů.

Oblečení tu předváděli Lukáš Pabiška, Radan Lenc, Tomáš Jiránek, Michal Valent, Roman Will, Roman Němeček a Milan Mikulík. Kromě nich se na molu ukázal i maskot Embík, kterého doprovázela jedna z modelek.

"Protřelý" model, za normálních okolností útočník Lukáš Pabiška,  se módní show účastnil již v loňském roce. „Já už jsem na rozdíl od některých kluků věděl, do čeho jdu," říká. „Člověk je pořád na ledě a tohle jeněco úplně jiného. S klukama jsme si to užili, ale je to pro nás pořád spíš jen taková legrace," prohlásil upřímně.

Úplným nováčkem letošní akce byla současná brankářská jednička týmu a miláček zdejšího publika Michal Valent, který přiznal, že se mu v momentě, kdy se objevil poprvé na place, nedýchalo právě lehce. „Viděl jsem, jak je to molo dlouhé a rozklepaly se mi nohy. Podruhé to ale bylo lepší a byla to sranda," tvrdí.

Na otázku, zda by se modelingem dokázali uživit, jsme dostali jednoznačnou odpověď právě od Michala Valenta. „Já určitě ne. Nemám míry na to, abych mohl dělat modela. Myslím, že raději zůstanu u hokeje. A až jednou s hokejem skončím, tak modeling dělat určitě nebudu," slibuje se smíchem.

Nicméně bouřlivý potlesk zejména ženského publika naznačuje, že možná modeling o hodně přichází…