Druhá lednová sobota bude na dlouho nezapomenutelným dnem pro desítku výherců tipovací soutěže „Vyhraj Rapida".

Do Zákaznického centra přijeli výherci z různých koutů republiky, aby z rukou ředitele Škoda Auto Česká republika Petra Pečenky převzali klíčky od nových vozů Škoda Rapid.

„Dosud jsem měl Fiata a nový vůz bude jako společné auto pro syny," říká jeden z výherců Václav Dokládal z Olomouce.

„Rapid je výborné auto pro rodinu," chválil nový vůz výherce, který se měl možnost v novém modelu už svést na předváděcích jízdách.

„Zatím jsme tomu, že jsme vyhráli nevěřili až doteď, když tady vidíme připravených deset aut," říkali shodně prakticky všichni výherci.

Na jejich tvářích bylo patrné, že se na nového člena rodiny těší.

Malý Davídek ze Strakonic doprovodil maminku s tatínkem. Také on se na nové auto těší a až vyroste bude také řídit.

Z Rožnova pod Radhoštěm si pro výhru přijel další z tipujících Jaroslav Bednář. „Tipovali jsme dohromady, sedli jsme  k internetu  a podle údajů propočítali, jaký by mohl být výsledek," prozradil postup v soutěži výherce.

Jak řekl měli zatím Fabii a v poslední době Octavii. „S Rapidem bude jezdit manželka," přislíbil pan Bednář.

„Zatím jsem jezdila s Octavií, ale teď ráda přesedlám na menší, nové a lepší auto," řekla jeho manželka Iva.
Jak prozradila denně jezdí přes sto kilometrů do práce a řídí už patnáct let, takže spolehlivé a nové auto najde opravdu využití.

Ani manželé Bednářovi moc nevěřili tomu, že vyhráli, a do Rapida usedli v sobotu poprvé.

Jako první převzal klíčky od nového vozu Michal Kovář z Valašského Meziříčí. „Řadu let jezdím v Octavii první řady," svěřil se krátce po té, co převzal klíčky od nového vozu.

„V Rapidu jsem se svezl na předváděcích jízdách. Teď už věřím tomu, že máme nové  auto," prozradil Michal Kovář, který se z nového auta těšil i se svou přítelkyní. Na nové auto se doma určitě těší i jejich půlroční dcerka. Jak řekla přítelkyně výherce, prý má slíbeno, že jí také řízení auta svěří.

Výherci obdrželi vozy Škoda Rapid 1,2 TSI ve výbavě Ambition. Součástí výbavy vozů je tak mimo jiné klimatizace, palubní počítač či centrální zamykání s dálkovým ovládáním, kola z lehkých slitin a další doplňky.