Také ve středu řešila mladoboleslavská městská policie řadu oznámení na popvalující se bezdomovce budící značné pohoršení.

Jeden pospával dokonce na lavičce přímo v budově magistrátu. Strážníci ho z místa vykázali ač paradoxně mnohdy lidé bez domova jsou trvale hlášeni právě na adrese radnice, takže s nadsázkou řečeno "spal doma".

Opilého bezdomovce vykazovali z různých míst strážníci dokonce dvakrát, tedy alespoň podle fotografií, které jsou k dispozici. Jednou ještě za deního světla, podruhé ve večerních hodinách.

Další dvabezdomovci v Krátké ulici konzumovali na veřejnosti alkohol, jiný pospával v půl páté odpoledne v čekárně autobusového nádraží.

Jiný značně zapáchající muž se kolem půl osmé večer ubytoval vsuterénu domu v Čechově ulici. Hlídka zjistila, že jde o boleslavského bezdomovce R.V., který má v současné době dočasný zákaz vstupu na ubytovnu, a proto vyhledává otevřené domy k přenocování. Muž byl z místa vykázán.

Krátce před devátou večer oznámila pracovnice Českých drah, že v odbavovací hale hlavního nádraží se usídlil nějaký muž, který nerespektuje uzavírací dobu haly a odmítá jí opustit. Hlídka na místě zjistila muže ze Starého Kolína, který předešlou noc strávil na záchytné protialkoholní stanici. Muž se dožadoval převozu do zdravotnického zařízení a strážníkům vyjmenoval celou řadu vážných nemocí, kterými trpí.

Vzhledem k tomu, že předešlého dne byl lékařem vyšetřen před přijetím na záchytnou protialkoholní stanici a žádná z uváděných nemocí u něj nebyla diagnostikována, vyhodnotila hlídka jednání muže jako účelové a z objektu ho vykázala.

Ve čtvrtek krátce před šestou ráno oznámila pracovnice Domu kultury, že při příchodu do zaměstnání zjistila, že je v budově uzamčen nějaký muž, který poškodil dveře na WC.

Hlídka na místě zjistila muže z Mladoboleslavska, který tajně přenocoval v prostorách Domu kultury kam se pravděpodobně uchýlil z důvodu aplikace drogy. Hlídka předala zjištěnou totožnost oprávněné osobě k případnému vymáhání vzniklé škody na zařízení Domu kultury a nalezené použité injekční stříkačky uložila do sběrného boxu k odborné likvidaci.