Běhal mezi rozjetými auty. Nepřežil to!

Mladá Boleslav/ Ve středu kolem třetí hodiny odpolední nebylo na rychlostní komunikaci R10 bezpečno. Po silnici tam běhal pes. Strážníkům městské policie to oznámili řidiči, kteří se mu museli vyhýbat. Když ale muži zákona na místo dorazili, bylo už pozdě. Některé z projíždějících vozidel psa srazilo a ten zemřel. Jeho odstranění tak čeká na správce komunikace.

Strach nedovolil jít prodavačkám domů

Mladá Boleslav/ Prostory skládací rampy v ulici Jana Palacha v Mladé Boleslavi obsadila skupinka pobudů. Touto cestou však chodí prodavačky domů. Několika mužů se ale bály tak, že si na pomoc musely přivolat strážníky městské policie. Ti tam narazili na skupinku tří bezdomovců, kteří kolem sebe měli velký nepořádek. Jakmile ho uklidili, odešli pryč.

Hledaný muž skončil na policejní služebně

Mladá Boleslav/ Muže odpovídajícího popisu hledané osoby Policií ČR objevili v nočních hodinách v ulicích Mladé Boleslavi strážníci městské policie. Muž ale svoji totožnost nedokázal žádným dokladem doložit. Řekl jen své jméno. V tu chvíli už policisté věděli, že po muži je vyhlášeno pátrání. Policie ČR si tak muže od svých kolegů převzala a celý případ dořeší.

Zloděje ze Zdětína dopadli až v Písku

Zdětín/ Je to jen pár dní, co neznámí zloději vykradli prodejnu se smíšeným zbožím ve Zdětíně. Stačilo jim jen rozlomit vložku zámku dveří v zadní části prodejny. Následně se zmocnili alkoholu, kosmetiky a peněz. Teď už je má policie. Muže z Příbramska a ženu z Prahy zadrželi kriminalisté v Písku. Povedená dvojice má na svém kontě i další trestnou činnost.