Strážníci muže na místě zastihli ve chvíli, kdy už na kole z rampy sjížděl. Aby se přesvědčili o jeho zdravotním stavu, zastavili jej a rázem zjistili, co jej poslalo k zemi – alkohol. Dechová zkoušku ukázala 2,3 promile. Muž byl sice v pořádku, nyní jeho přestupek řeší magistrát. 

Ilustrační foto.
V Boleslavi do bazénu ženy v burkinách mohou

Hnědá fabie se muži nelíbila

Mladá Boleslav – Zaparkované vozidlo v Lukášově ulici značky Škoda Fabia hnědé barvy se včera odpoledne nelíbilo mladému muži. Na městkou policii se totiž o půl páté obrátila žena s tím, že muž do vozidla mlátí. Hlídky, jež vyrazily na místo, muže zadržely a zavolaly své kolegy z Policie ČR, která si následně celou věc převzala, a to z důvodu pro podezření ze spáchání trestného činu. Pachatel ještě předtím ale musel být převezen do nemocnice, jelikož si při svém řádění lehce poranil ruku na pravém předloktí, a to když pěstí rozbil zadního okna automobilu.

Muž kradl elektroniku

Mladá Boleslav – Mladoboleslavští policisté si na své konto připsali další úspěch. Podařilo se jim dopadnout pachatele, který se během června a července opakovaně dopouštěl majetkové trestné činnosti, přičemž se zaměřoval především na obchody s elektronikou v různých nákupních centrech v Mladé Boleslavi. Z prodejen si osmatřicetiletý muž z Mladé Boleslavi pak odnášel hlavně notebooky a mobilní telefony různých značek, čímž způsobil škodu v hodnotě jednadvaceti tisíc korun. Dva měsíce se mu dařilo, ale policistům stejně neunikl. Teď mu hrozí pobyt za mřížemi. „Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení a v případě prokázání viny hrozí podezřelému muži až dvouletý trest odnětí svobody,“ sdělila k případu mluvčí středočeských policistů Lucie Nováková. 

Ilustrační foto.
KRIMI MIX: Opilci padali jako mouchy