Hokejisté nedají dopustit na svou oblíbenou značku bruslí, horolezci na osvědčený spací pytel a vodáci na člun, který se s nimi nepotopí na prvním jezu, Právě takové zboží, kterému zůstanete věrni, nabízí firma Sport MB.

„Specializujeme se na několik druhů zboží, za jehož kvalitu se můžeme zaručit. Zároveň jej odebíráme přímo od výrobců či dovozců, takže můžeme garantovat, že vybavení nabízíme za nejlepší možné ceny," konstatuje Mirek Hušák, který firmu, jejíž kamenná prodejna funguje v Hradišťské ulici v Kosmonosech, vede.

V nabídce Sport MB, která je kompletně k dispozici na internetu v e-shopu, jenž najdete na www.sport-mb.cz, je především pestrá škála vybavení pro outdoorové aktivity a kempování včetně grilů a vařičů.

Chystáte-li se například stanovat a nemáte dosud žádné vlastní vybavení, můžete velký nákup podniknout právě tady. Stan, spacáky, karimatky, to vše je na skladě. K tomu se budou jistě hodit kvalitní batohy nebo jiná zavazadla, která něco vydrží, a rázem se vám bud kdekoliv v přírodě spát jako ve své vlastní posteli. Pokud bude vaše objednávka navíc přesahovat 2500 korun, zaměstnanci firmy vám zboží dovezou až do domu zdarma.

Co dalšího má Sport MB v nabídce? Lední i kolečkové brusle, koloběžky pro děti, freestylery do skateparku i velké určené na silnici pro dospělé, nafukovací bazény a čluny, trampolíny a v zimním období pravidelně také vybavení na lyžování.

V prodejně či na telefonu vám odborníci rádi poradí, jak pořídit ideální sportovní výbavu a na co si dát pozor. Na internetových stránkách je dokonce celá řada návodů, jak neprohloupit například při pořizování batohů anebo kufrů, jejichž nabídku má obchod v poslední době nejširší v regionu.

Vedle již zmíněného zboží se Sport MB zabývá také outletovými doprodeji sortimentu známých značek.

Zkuste zkušené sporťáky z Kosmonos kontaktovat. Rádi se vám budou věnovat, protože sport a kempování je i jejich vášeň.