Celkem 46 vozů značky ŠKODA bude tvořit exkluzivní flotilu MS.

Kromě toho bude automobilka přítomna na řadě akcí, souvisejících s boji o titul. Škoda je hlavním sponzorem MS v ledním hokeji již po dvaadvacáté. 

Škoda podporuje Mistrovství světa v ledním hokeji již od roku 1992. Od roku 1993 je automobilka oficiálním hlavním sponzorem. Je to nejdelší hlavní sponzorství v historii sportovních mistrovství světa - oficiálně uznané zápisem do Guinnessovy knihy rekordů.

Důležitou součástí podpory bylo od samého začátku exkluzivní poskytování oficiální flotily. V letošním roce na start nastupuje 46 vozů značky Škoda , konkrétně 38 vozů Škoda Octavia a osm vozů Škoda Superb.

Téměř padesátka vozů značky Škoda bude sloužit hlavně pro dopravu osob mezi jednotlivými arénami, letišti, hotely a dalšími cíli v Minsku. Všechny vozy mají stříbrnou barvu a nesou oficiální design mistrovství.

Vedle oficiální flotily na mistrovství světa o sobě Škodovka dává vědět i na dalších místech. Na stadionech a dalších frekventovaných místech bude představeno 14 vozů s okřídleným šípem ve znaku.

Na stadionech (Minsk Arena a Cizovka Arena) budou k vidění vozy Škoda Octavia RS a Škoda Rapid Spaceback. Na letišti v Minsku bude pohledy přilétajících a odlétajících fanoušků přitahovat Škoda Superb ve výbavě Elegance.