Na tento turnaj přivezla třicítka oddílů svůj nejlepší výběr asi 160 bojovníků, aby poměřili své schopnosti na čtyřech zápasištích.

V kategorii starších žáků se ve výborné formě ukázal Adam Kopecký, který v turnaji předvedl širokou paletu technik judo. V úvodním zápase porazil uřadujícího mistra České republiky technikou nohou Ko-Soto-Gari, v dalším zápase přechod na boj na zemi, soupeři nasadil držení, pak došlo na páčení a nakonec osobní technika boků, přehozů Tai-Otoši a první místo. Martin Procházka rovněž v prvním zápase narazil na medailistu z MČR a bohužel zápas prohrál, postoupil ze skupiny z druhého místa. Následovala série výher a ve finále narazil na stejného soupeře z 1. kola, ani tentokrát se Martin nedokázal prosadit a vybojoval stříbro.

V kategorii mladších žáků startoval Michal Chlupáč. Výborně prošel vyřazovacími boji ve skupině, v semifinále přišla prohra a v boji o 3. místo ho chvilka nepozornosti stála medaili. Michal bral 5. místo. Lukáš Král na začátek turnaje hezká výhra, ale pak propad do opravek a po další prohře konec turnaje pro Lukáše.

V celkovém hodnocení oddílů skočil ten boleslavský na krásném devátém místě.