Nejlepšího výsledku, a první medaili do své domácí sbírky, vybojovala v kategorii Nejmladší žačky A Tereza Vesecká. Účastnice letošního MČR žactva zajela čistou volnou jízdu a zaslouženě získala stříbrnou medaili. Ve stejné kategorii startovala také Anna Strnadová, která se umístila na 16. místě.

Mezi mladšími žačkami A skončila těsně pod stupínky vítězů na výborném 4. místě Viktorie Hloušková, když taktéž předvedla čistou volnou jízdu. Na pátém místě se umístila Nikola Dvořáková, 13. místo vybojovala Lucie Krinwaldová, Anežka Horáčková skončila celkově 17.

Jediný chlapecký zástupce klubu Jakub Janda startoval v kategorii mladší žáci A, a umístil se na 1. místě.

V kategorii Žačky A měl domácí oddíl dvojí zastoupení. Veronika Toncarová skončila na pěkném 5. místě, Diana Foersterová se umístila na celkovém 8. místě.

Velmi pěkné páté místo vybojovala také Šárka Hradiská v kategorii Mladší žačky B. V kategorii Žačky B se umístila Leona Kozderková na 6. místě. Mezi nejmladšími žačkami B se umístila Adriana Selma Hůlková na 12. místě, Tereza Toncarová skončila celkově 16.

Nováčkovské kategorie reprezentovaly další tři závodnice oddílu. V kategorii Nováčci starší se Emma Menclová umístila na 9. místě. Mezi nováčky mladšími skončila Karolína Pichová taktéž na 9. místě, Kristina Kühmelová na 12. místě.

V kategorii přípravka si závodní debut na domácím ledě odbyly také naše nejmenší naděje. Lucie Musilová se umístila na 5. místě, Melissa Cachová na 9. místě a Barbora Šmídová na 12. místě.

Čtěte také: Tříletá vítězná šňůra pokračovala i na Valašce