Erzety se přímo v městských ulicích pojedou dvě. Jedna, jež dostala název Městská, se naostro uskuteční v sobotu – a to s platností omezení od sedmé do třinácté hodiny. Neděle bude patřit Staroměstské RZ, přičemž uzavírky s ní spojené jsou určeny v době od 6.45 do 16.45. Na dočasné úpravy provozu ve vyhrazených oblastech ostatně již s předstihem upozorňuje dopravní značení; místní obyvatele oslovili i pořadatelé. Na dodržování zákazu vjezdu vozidel, která nemají se závodem nic společného, budou dohlížet policisté i strážníci Městské policie Mladá Boleslav. Případná porušení zákazu zastavení se budou řešit odtahem parkujících aut, a to na náklady provozovatele vozidla.

Klaudiánova nemocnice Mladá Boleslav
Na očkování dětí v Mladé Boleslavi dohlédnou praktičtí lékaři

Omezení spojená se závodním děním se nepodepíší jen na dopravě ve městě. Během soboty a neděle bude uzavřeno i městem zřízené centrum antigenního testování na koronavirus, které jinak na Komenského náměstí funguje denně mezi osmou a osmnáctou hodinou (s příjmem posledního klienta nejpozději v 17.30). I tato oblast totiž patří k místům, jichž se týkají dopravní uzavírky.

Rychlostní zkoušky v ulicích Mladé Boleslavi:
- RZ Městská (seznamovací jízdy 8. července 8–13 hodin; závodně 10. července 7–13 hodin): 9. května, Pivovarská, Pivovarská parkoviště, Železná, náměstí Míru, třída Václava Klementa, Jaselská, Klaudiánova, Českobratrské náměstí, Komenského náměstí, třída T. G. Masaryka.
- RZ Staroměstská (seznamovací jízdy 8. července 13–19 hodin; závodně 11. července 6.45–16.45 hodin): Regnerova, Bezděčínská, Vinecká, Pod Borkem, Štyrsova, Pražská, Na Šafranici, Viničná, Ve Skalici, Na Kozině, Pivovarská, Pivovarská parkoviště, 9. května, Starofarní a Vodkova směr Ptácká.

Zdroj: Magistrát města Mladá Boleslav

PŘIPOMEŇTE SI S NÁMI: 

Rallye Bohemia 2020:

Rallye Bohemia 2019: 

Rallye Bohemia 2017: 

Rallye Bohemia 2016: 

Rallye Bohemia 2015: