V rámci 10. a 11. kola I. ligy národní házené mužů, čekal hráče Podlázek výjezd do Brna. V sobotním utkání se utkali s nováčkem soutěže – Draken Brno, který byl doposud bez bodu.

Začátek utkání vyšel Podlázkám vcelku dobře. Po dvou útocích na obou stranách byl stav 2:2, ovšem poté zvlhl střelecký prach a ve 22. minutě prohrávali 2:5 a to jen díky dobře hrající obraně. Teprve poté se útok probral a začal přidávat branky, bohužel ale přestala fungovat obrana a tak se šlo do šaten za stavu 12:8 pro domácí.

Začátkem druhého poločasu tragédie pokračovala. Obrana Brna fungovala velice dobře a jejich gólman skvělým výkonem poslal Podlázecké na dno. Utkání skončilo 18:13 pro domácí, kteří mohli slavit své první prvoligové body.

V neděli se Podlázky utkaly s 1. NH Brno. Od samého začátku podlázecký útok fungoval na výbornou a rozebíral domácí obranu rychlou kombinační hrou, zakončenou přesnou střelbou. Stejně tak se ale dařilo i domácím útočníkům a tak se šlo do šaten za stavu 13:13.

Druhý poločas měl prakticky stejný průběh, nikdo neutekl na rozdíl více než jedné branky. Poté ale následovala série žlutých a červených karet na straně Brna, a jelikož počet možných hrajících hráčů klesl pod pět, bylo utkání v 22. minutě ukončeno za stavu 18:18. Konečný výsledek musí potvrdit komise, ale dle pravidel by mělo utkání skončit kontumačně 0:10 pro Podlázky.

Podlázky: Miler, Tišler – Mikulecký, Doležal, Kešner, Sobotka – Barabáš, M. Kučera, K. Kučera, Žanta, Louda.

V neděli čeká Podlázky poslední zápas podzimu, který je předehrávkou 12. kola, a v němž zajíždějí do Přeštic.