V sobotu pokračuje již 20. kolem naše nejvyšší volejbalová soutěž mužů. VK Karbo Benátky přivítá velmi silný celek VK Dukla Liberec, který již 20x v řadě nepoznal hořkost porážky. V extralize to bylo 16x a v Českém poháru zvítězil ve všech svých zápasech a ztratil pouze jediný set, než se stal jeho vítězem.
V letošním ročníku se již oba soupeři střetli v televizním utkání v Liberci. Zde Benátky sahaly po senzaci, získaly velmi cenný bod a dokonce měly i mečboly v tiebreaku. Nakonec utkání skončilo 3:2 (-23, 16, 24, -18, 16) pro domácí.

Do Karba se vrátil trenér Miroslav Malán, který ve dvou zápasech dokázal získat čtyři body s velmi těžkými soupeři. Doma v 18. kole rozstřílely Benátky třetí tým průběžného pořadí extraligy Fatru Zlín a v páteční předehrávce dokonce získaly bod na palubovce úřadujícího mistra ČR VK Ostrava za prohru 3:2.
I v sobotním utkání budou určitě chtít benátečtí volejbalisté navázat na výborné výkony pod novým trenérem a potrápit lídra EX-M. V benáteckém týmu hraje hned několik odchovanců Dukly, kteří se proti Dukle vždy dokázali herně vyhecovat.

Pozor, mistrovské utkání z důvodu VOVO plesu začíná v sobotu již v 16 hodin.