Rally Bohemia odstartuje už v pátek v Mladé Boleslavi. V seznamu přihlášených Rally Bohemia 2014 najdeme kompletní domácí špičku rally, ale nechybí několik dalších velmi zajímavých jmen.

V seznamu přihlášených posádek je se startovním číslem 1 zapsána posádka továrního týmu Škoda Motorsport ve složení Jan Kopecký / Pavel Dresler s vozem Škoda Fabia Super 2000. Úřadující mistři Evropy v rally Kopecký s Dreslerem v letošním roce úspěšně závodí v asijsko – pacifickém šampionátu rally rovněž se Škodou Fabia Super 2000.

Na Rally Bohemia budou usilovat o obhajobu loňského vítězství. Pomoci by jim v tom měli jejich týmoví kolegové Sepp Wiegand a Frank Christian z Německa na stejném voze, kteří by posádce mistrů Evropy mohli krýt záda se startovním číslem 3.

Se třetí a také velmi rychlou Škodou Fabia Super 2000 odstartuje italská mistrovská posádka Umberto Scandola / Guido D'Amore, kteří budou mít na dveřích svého vozu startovní číslo 5.

Nikdo z výše jmenovaných si ale nemůže být jistý tím, že jej na jeho cestě za úspěchem na Rally Bohemia nebude ohrožovat posádka úřadujících mezinárodních mistrů ČR v rally Václav Pech / Petr Uhel, startující s vozem Mini John Cooper Works S2000. Do bojů o umístění na stupních vítězů na Rally Bohemia by určitě mohla promluvit i posádka Miroslav Jakeš / Jaroslav Novák s vozem Citroën DS3 R5 a zapomenout nesmíme ani na velmi rychlého Romana Odložilíka s Martinem Turečkem nebo Jana Sýkoru s Martinou Škardovou s Fordy Fiesta R5. První desítku přihlášených doplňují Martin Vlček s Richardem Lasevičem se Škodou Fabia Super 2000, kteří se na předchozí soutěži MMČR dokázali premiérově probojovat na stupně vítězů a motivace jim nebude chybět ani na Rally Bohemia stejně jako Polákům Sebastienu Fryczovi a Tomaszi Spurkovi se Subaru Impreza třídy 3.