HyMuLe pojede na kemp

Mladá Boleslav – Většině Bruslařů skončila sezona pátým zápasem předkola v Chomutově. Ne tak elitní první formaci Mladé Boleslavi. Tomáš Hyka, Pavel Musil a Radan Lenc totiž dostali pozvánku do kempu českého národního týmu před květnovým mistrovství světa.

Mladí Bruslaři v nominacích

Mladá Boleslav – Hokejová útočnice BK Mladá Boleslav Tereza Mazancová byla nominována na tréninkový kemp reprezentace do 15 let, který se bude konat v termínu od 31. března do 2. dubna v Poděbradech. Jeden z přípravných kempů české osmnáctky před mistrovstvím světa na Slovensku čeká také na útočníka Oscara Flynna.

Čtěte také: Startuje jarní Fortuna TIP liga. Vyhrajte dres reprezentace!

Démoni z Lípy zachránili Malibu

Mladá Boleslav – Futsalisté Malibu o víkendu smolně doma remizovali s Chomutovem a kolo před koncem je jasné, že v letošní sezoně obsadí ve druhé nejvyšší české soutěži konečné desáté místo. To nakonec nejspíš nebude sestupové, neboť Česká Lípa nejspíš uhájí svou příslušnost v nejvyšší soutěži, ze které sestoupí dva moravské celky.

Dorostenci mají první výhru

Mladá Boleslav – Po bezgólovém poločase starší dorostenci FK Mladá Boleslav dvěma parádními trefami strhli vedení v zápase proti Zlínu na svoji stranu. I když deset minut před koncem soupeř snížil na 1:2, tak v dramatickém závěru dovedli domácí zápas do zaslouženého vítězství, které bylo prvním v letošní jarní ligové sezóně.

V Bezně se bude o víkendu tančit

Bezno – Již tuto sobotu se koná v prostorách bezenského kulturního domu tradiční sportovní zábava. Organizaci společenského večera má na svědomí fotbalový SK Bezno – Sovínky. Akce startuje úderem 20. hodiny a k tanci a poslechu zahraje skupina Dance Band. Vstupné je 99 korun a kromě jiného se také bude konat bohatá tombola.