Mladoboleslavský florbalový oddíl vstupuje do kalendářního roku 2015 s novým generálním partnerem a tím pádem i názvem. Po pěti letech střídá Billy Boy na pozici titulárního partnera společnost Technology, s. r. o. Všechny kategorie proto nově budou hájit název Technology Florbal MB.

„S koncem roku 2014 vypršela smlouva o spolupráci florbalového klubu a Billy Boy a naskytla se možnost, aby se společnost Technology, náš dlouholetý sponzor, stala novým generálním partnerem. Majitelem firmy je Petr Grünfeld, můj dlouholetý kamarád, a tak pevně věřím, že se budeme moci společně radovat z velkých florbalových úspěchů," uvedl prezident Technology Florbal MB Josef Volf.

„Těší mě, že jsme se domluvili na širší spolupráci. Florbal považujeme za krásný sport, vhodný pro širokou populaci, s rostoucím zájmem mezi mládeží a bez kazů, které se objevují ve větších sportech. To je nám sympatické. Mladoboleslavský klub pod vedením prezidenta Josefa Volfa a realizačního týmu dosahuje pozoruhodného pokroku," řekl majitel společnosti Petr Grünfeld.