Slovanka – Valosun Brno 91:74

Do prvního utkání série play off s brněnským Valosunem vlétly hráčky Slovanky v nevídaném tempu a v podstatě od samého začátku nebylo o vítězi zápasu pochyb.

Prvních devět bodů Slovanky zaznamenala Kateřina Novotná, která asi sehrála svůj nejlepší zápas sezóny. Slovanka vedla po celý zápas a když se hráčkám Valosunu podařilo snížit na rozdíl tří bodů, domácí přidaly. Největší rozdíl ve skóré zápasu byl 31 bodů.

Slovanka: Novotná 19, D´Amico 17, Tesaříková 13, Dujsíková 10, Nezdařilová 10, Šípová 9, Pospíšilová 7, Kotlanová 4, Satoranská 2, Běhalová 0, Effangová 0, Opočenská 0.

Slovanka – Valosun Brno 87:78

A také v nedělním zápase to byly domácí basketbalistky, kdo na palubovce vládl. K vidění byla dramatičtější podívaná. Po první čtvrtině vedly Brňanky o dva body, poločase byla vpředu Slovanka o bod jediný. Druhá polovina zápasu už byla herně také vyrovnaná, ale domácí si dokázali vytvořit dostateční náskok a v sérii tak vedou už 2:0 na zápasy.

Nejvíce bodů: Nezdařilová 20, Šípová 17, D' Amico 14, Pospíšilová a Tesaříková 11 – Vlková 25, Mrhálková 15, Kerrová 14, Kysilková 13.