Zatrénovat si na vlastní kůži s nejlepší českou golfistkou Klárou Spilkovou? Nechat si poradit jak na pískový bunker od českého profíka Petra Skopového? A nebo porazit v patování dalšího skvělého hráče Ondřeje Lébla? Přesně tuhle možnost budou mít dnes mladí golfisté z boleslavského klubu.

„Ve spolupráci se společností Acushnet, která u nás provádí fittingové dny Titleist jsme domluvili tuto unikátní možnost, pro naše mládežnické hráče," objasňuje zrod celé ojedinělé akce sportovní manažer resortu Lukáš Chmelař.

Nejenom golfová mládež, ale také dosplělí golfisté mohou zítra mezi 15. a 17. hodinou navštívit resort v Michalovicích a vyslechnout si rady těch nejlepších českých hráču současnosti. Kromě již zmiňovaných profesionálů Kláry Spilkové, Petra Skopového a Ondřeje Lébla to budou čeští reprezentanti Šimon Zach, Vítek Novák a Aleš Procházka.

„Naši nejlepší golfisté všem účastníkům předvedou jak patují, hrají z písku, přihrávají v jamce, nebo jaké používají fígle a vychytávky. To vše v rámci společného tréninku," prozrazuje Chmelař.

Přijít mohou i půlní nováčci, akce bude totiž spojena s náborem. „Akce je pro všechny zájemce zcela zdarma! Přijít mohou i úplně noví zájemci včetně dospělých. Takže pokud máte ve svém okolí kamaráda, který by si chtěl golf vyzkoušet, tak nyní je ta nejlepší příležitost. Akce začíná v 15 hodin, tak prosím přijďte včas nebo co nejdříve to bude možné," zve Lukáš Chmelař.