Tenisová halová sezona je již v plném proudu a mladí tenisté z LTC Mladá Boleslav se dokázali prosadit na krajské i celorepublikové úrovni na řadě turnajů.

Tereza Vajsejtlová skončila vloni na osmém místě celostátního žebříčku mladších žákyň a velmi úspěšně si vede i mezi staršími žákyněmi. Přesvědčivě ovládla oblastní přebory středočeského kraje starších žákyň, které se konaly ve Vestci u Prahy. Porazila několik o rok starších dívek a stala se překvapením těchto přeborů. V semifinále si poradila s nasazenou jedničkou Kristýnou Bedrnovou (TK Neridé) 6:1, 6:1 a ve finále ukázala svoji bojovnost a porazila velmi těsně po setech 7:6 (8:6), 7:6 (8:6) Kristýnu Hlaváčovou (TK Neridé).

Vítězství si přivezla také ve čtyřhře, ve dvojici s Kristýnou Bedrnovou porazily pár Kristýna Hlaváčová / Markéta Hůlková 7:5, 6:4. Výsledkem v singlu si zajistila účast na halovém mistrovství republiky.

V dalším víkendu Tereza pokračovala v dobrých výsledcích a na velmi silně obsazeném turnaji konaném ve Sportcentru v Bezděčíně obsadila ve dvouhře třetí místo.

Z chlapců zabodoval na turnaji mužů Jakub Křováček který postoupil mezi posledních osm hráčů na turnaji v Mnichově Hradišti a jen těsně mu uniklo semifinále.