Basketbalisté TJ Auto Škoda sehráli o víkendu poslední dvě utkání v tomto kalendářním roce. Soupeřem jim byl Sokol Nová Paka.
Další domácí utkání odehrají hráči TJ Auto Škoda Mladá Boleslav až v neděli 18. ledna 2015 od 12.30 ve Městské sportovní hale s mužstvem Basket Poděbrady.

Auto Škoda – Nová Paka 102:92

V sobotu se hrál rychlý a útočný basketbal, když oba týmy preferovaly útok před obranou. Tahounem domácích v prvním poločasu byl Petr Valc, který dal 25 bodů a AŠ vyhrála poločas o šest bodů. Družstvo z Nové Paky, posílené o hostující hráče z I. ligy, převzalo v druhé půli iniciativu a před závěrečnou čtvrtinou vedlo o tři body. V poslední čtvrtině, za podpory fandících diváků, se domácím podařilo získat vedení a zpět a odskočit soupeři, který se již nezmohl na odpověď.
Body: P. Valc 28, Kejmar 26, Šebek 15, Pacovský 7, J. Valc 7, Coufal 6, Frýda 5, Procházka 4, Šimůnek 4, Heršálek.

Nová Paka – Auto Škoda 87:81

V neděli čekal hráče Mladé Boleslavi stejný soupeř, ale tentokrát se utkání odehrálo v Nové Pace. Mladoboleslavští byli oslabení o Jana Valce, kterému se vrátilo zranění kolenních vazů, ale i přesto vstoupili do utkání aktivně a vytvořili si náskok až devíti bodů. Ve druhé polovině první čtvrtiny se bohužel hra úplně otočila a otěže utkání převzali domácí, kterým se podařil získat v polovině utkání tříbodové vedení. Druhý poločas začali lépe hráči Nové Paky a zvýšili svůj náskok na dvouciferný rozdíl. Přes bojovný výkon hostů v poslední čtvrtině utkání v čele s Janem Šimůnkem, autorem 21 bodů, tentokrát slavili vítězství domácí z Nové Paky .
Body: Kejmar 26, P. Valc 19, Šimůnek 21, Frýda 8, Pacovský 4, Heršálek 2, Coufal 1, Procházka.