F.A.Zole ČL – Malibu MB 3:6

Další druholigové vítězství si připsalo Malibu. Největší problém pátečního večera nastal po cestě, kdy se klubová dodávka střetla s kancem. Skóre? 1:0 pro mikrobus. Ani tato lapálie nezanechala do futsalistech Malibu žádné následky a ti pohodlně vyhráli první poločas v Lípě 3:0. Hned po přestávce zvýšili na 4:0 a zdálo se, že budou mít klid. Pět minut před koncem ale domácí odvolali brankáře a snížili na 2:4. Pátý gól do opuštěné branky však definitivně jejich nápor zlomil.
Branky: Havlásek, Vodrážka, Mitáč – Karásek 2, Bělík 2, Miškovský, Maňas. Rozhodčí: Milner, Šmíd. ŽK: 4:2. Diváci: 130.

Doubrava – Třebusice 0:5 kontumačně
Futsalisté Doubravy podlehli na palubovce Třebusicím 3:6, ale o výsledku se nakonec rozhodovalo u zeleného stolu. „Napsali jsme špatně do zápisu jedno jméno. Máme v týmu dva bratry a jeden z nich nemá zaplacený svazový poplatek," komentoval výběr nováčkovské daně kapitán Doubravy Jaroslav Bárta.

Foboz SL – Atmos Bělá 4:5
Po prvním poločase prohrávali Bělští na slánské půdě 0:4 a nic nenasvědčovalo, tomu, že by si měli pod Bezděz odvézt nějaké body. Pak ale přišel monstrózní obrat. „Petr Pára měl ten den narozeniny a v poločase říkal, že když to otočíme, tak donese bednu šampusu. Tak jsme se do nich pustili," prozradil dění v kabině a motivaci v poločasové přestávce brankář Bělé Jaroslav Verner.
Branky: Sajdl 2, Šafner 2 – Holický 3, Sabol, M. Toman. Rozhodčí: Kopic, Cílek. ŽK: 2:1. Diváci: 10.

HFK PB – Joga MB 4:4
První bod mají také Jogíni. Od první minuty se hrál opatrný futsal. Na brzkou úvodní branku hostů domácí odpověděli do přestávky třemi zásahy, hosté v závěru první půle ještě dokázali snížit. Po změně stran měli více šancí hosté, kterým se dvakrát podařilo i srovnat stav. Měli i další možnosti, ale ty dokázal zažehnat výborný domácí gólman. V samotném závěru, se mohly radovat z výhry obě mužstva, ale branka již nepadla. Nejprve neproměnili tutovku hosté a poté odmítli všechny body domácí, kteří zazdili dvě superšance.
Branky: Ptáček, Hájek, Nohýnek, Kuba – Mulač, Brodský, Výda, Karela. Rozhodčí: Chyba, Peták. ŽK: 0:1. Diváci: 35.