Zvířetice natočí televize

Zvířetice – Projekt Zvířetice: Ztracený zámek hraběnky Eleonory zaujal autory televizního pořadu Toulavá kamera natolik, že tuto sobotu, 29. července, o něm budou přímo na místě pořizovat reportáž. Natáčení začne v 9.30 hodin v informačním centru v Podhradí, následovat bude komentovaná prohlídka zříceniny. Město Bakov i šéf týmu, který probouzí Zvířetice k životu, Vojtěch Dvořák, zvou veřejnost k hojné účasti.

Stránov bude žít i v noci

Jizerní Vtelno – Zatímco jiné hrady a zámky už budou tou dobou zavřené, zámek Stránov bude teprve vítat své hosty. V pátek a sobotu se tu totiž konají oblíbené noční prohlídky, během kterých ožívají někdejší obyvatelé tohoto šlechtického sídla i staré příběhy. Skupiny doprovázené průvodcem, jenž mihotavým světlem svíček osvětlí zámecké interiéry, se vydají na trasu v 21, 22 a 23 hodin.

Ilustrační foto
Gauč, sport i výchovu. To vše nabízejí psí hotely

Seven a Wix po letech spolu

Boseň – Amfiteátr pod hradem Valečov se bude v pátek otřásat rockovou muzikou, na společný dvojkoncert sem zvou v regionu dobře známé a oblíbené kapely Seven se zpěvákem Filipem Šubrem a Wix s Lubošem Odhánělem. A samotní muzikanti už se nemohou dočkat, vždyť z radosti nad společným hraním uspořádali šňůru s názvem Po letech spolu tour 2017. Koncert začíná ve 20.30 hodin. 

Kino hraje nové akční krimi

Mladá Boleslav – Multikino CineStar v Bondy centru dnes uvádí v předpremiéře akční krimi Baby Driver (20.30), akční sci-fi Valerian a město tisíce planet (18.00 ve 2D, 15.10 ve 3D), animovanou komedii Auta 3 (12.50), válečný snímek Dunkerk (16.00, 17.40, 20.00), animovanou komedii Já, padouch 3 (13.30, 15.30, 16.30, 18.30), animovaný dobrodružný film Letíme (12.30, 14.30), akčního Spider-Mana: Homecoming (18.20, 21.10), akční sci-fi Transformers: Poslední rytíř (13.00) a sci-fi Válka o planetu opic (20.50 hodin).

Jóga. Ilustrační foto.
Chcete uvolnit svou mysl? Vydejte se na jógu

Bikrosaři trénují ve Kbele

Benátky nad Jizerou – Benátecký BMX Racing Club pořádá od pátku do neděle ve svém areálu ve Kbele otevřené klubové soustředění, kde předvede veřejnosti ukázky toho, co jeho členové dovedou. Hosté dostanou možnost si bikrosový sport také vyzkoušet.

Partička se vrací s Kohákem

Mladá Boleslav – Televizní show, která se nikdy neopakuje a jejímž základem je bláznivá improvizace se vrací do Mladé Boleslavi a s ní známá sestava Richard Genzer, Michal Suchánek, Igor Chmela, Ondřej Sokol a Marian Čurko, které doplňuje Jakub Kohák. Partička je zpátky! Publikum zjistí, zda jsou komici stejně vtipní naživo jako na obrazovce, dostane možnost vytvořit zadání pro některou z her a někdo z obecenstva se rovněž dostane na jeviště. Improvizační show bude v Boleslavi 27. listopadu, velký sál Domu kultury už je však nyní z poloviny zaplněn.

Základní škola speciální Mladá Boleslav.
Boleslavská škola je zachráněna. Ale jen dočasně