„Sešli jsme se k finálnímu jednání s Luďkem Bukačem mladším a Patrikem Augustou a dohodli se na vzájemné spolupráci. Mladá Boleslav se stane naším partnerem, nikoliv však farmou,“ upřesnil Vladimír Evan, sportovní manažer ústeckého Slovanu.

Podle jeho slov zamíří na sever Čech pro příští sezonu WSM Ligy hned několik hráčů z bruslařského klubu. „Nějaká jména už padla, zatím je ale brzy na to, abychom je mohli zveřejnit. Každopádně půjde o hráče širšího kádru Mladé Boleslavi,“ zmínil Evan.

Středočeši své hráče pošlou do Ústí ve druhé polovině července. „Připojí se k nám hned na začátku přípravy na ledě, tedy 23. července,“ upřesnil sportovní manažer Slovanu.

Hokejisté Ústí nad Labem zahájili přípravu tréninkem v posilovně.
FOTO: Experiment se nekoná, hokejisté Ústí už trénují pohromadě

Dál navíc probíhají jednání klubu se stávajícími hokejisty. Smlouvy už podepsali brankáři Soukup, Volke a Dlouhý, z obránců pak Husák, Brož a Zdvořáček. „Naposledy jsme se dohodli s Vágnerem. Věříme, že by se z Boleslavi mohl vrátit i Bernad,“ říká Evan.

Z útočníků jsou pod smlouvami Roubík, Melka, Vrdlovec, Merta, Navarra, Macek a nejnověji i Gengel. „Připravuje se s námi i Mical z Litvínova, který už u nás hrál loni a také junioři Amirov, Kopta, Loukota, Hucek či Balcar,“ dodal manažer Severočechů.