VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Bruslaři dále posilují: z Plzně přichází Pavel Kašpařík

Mladá Boleslav - Hokejisté mají dalšího zkušeného útočníka na soupisce.

15.12.2014
SDÍLEJ:

Hokejisté Plzně Ondřej Kratěna (vpravo) a Pavel Kašpařík se radují z gólu.Foto: ČTK/Václav Šálek

Do řad hráčů Bruslařského klubu přibude slibné jméno – pětatřicetiletý útočník Pavel Kašpařík, Boleslavští se na jeho hostování do konce této sezony dohodli s týmem HC Škoda Plzeň. Kašpařík platí za zkušeného hráče, na svém účtu má čtyři tituly mistra extraligy (tři se Spartou a jeden s Plzní), byl draftován Philadelphií Flyers, mimo již zmíněných celků prošel třeba také Karlovými Vary, Libercem nebo Českými Budějovicemi a cestičku si prošlapal i do národního týmu.

„Nerad bych říkal, že je to náhrada za Michala Broše, pořád věříme, že se Michal brzy vrátí, ale bohužel nejsme v pozici, kdy bychom si mohli dovolit v klidu čekat," naznačuje Kašpaříkovu nastávající roli sportovní manažer Jaromír Látal.

„Pavel je zkušený hráč, šikovný centr velmi dobrý na buly," vypočítává Látal. „Tým má teď dva dny volno, znovu se sejde na trénink ve středu. Na něm už budeme s Pavlem poprvé počítat." 

Autor: Jaroslav Bílek

Místo události:
15.12.2014 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Ilustrační foto.

Výzkum si posvítí na kvalitu zdravotnických služeb

KRÁTCE: Inline dráha bude uzavřena

Boleslavsko - Přinášíme vám krátké zprávy z regionu.

KRIMI MIX: Uprchlého vězně stále hledají

Od středy 16. srpna, kdy svévolně opustil nestřežený výrobní podnik v Hlavenci, je na útěku 30letý vězeň, který si má odpykávat v jiřické věznici trest za omezování osobní svobody a krádež.

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení