Bradlečtí si i při neúčasti nejproduktivnějšího hráče soutěže Daniela Boháče poradili se svým soupeřem a výhrou si upevnili vedení v celé lize.

Na souboj třetího Tsunami Nymburk s Odbory bohužel nedošlo, protože Nymburští nedorazili k zápasu, a Kováci si tak připisují kontumační výhru. Tím se přiblížili svému soupeři na pouhé dva body a jistě ještě budou usilovat o umístění v první trojce.

Utkání mezi Allstars Benátky a HC Klen bylo velmi napínavé a i když hosté vedli už o čtyři branky, soupeři se podařilo snížit a dramatický boj pokračoval až do konce. Benáteckým už ale chyběl čas a nakonec podlehli.

Poslední zápas kola mezi Březinou a V-Comem Mladá Boleslav se vyvíjel jednoznačně a Boleslavští již v průběhu utkání vedli rozdílem deseti branek. V závěru došlo už jen ke kosmetické úpravě výsledku ze strany Březiny.

19. kolo: Benátky – Klen 2:4 (Jaroš, Boubín – Bouček 2, Skalka, Tůma), Březina – V-Com 3:10 (P. Pospíšil, J. Pospíšil, Kohout – Vinkl 2, Kovačík ml. 2, Hejtmánek, Šmíd, Jurča, Dvorský, Holík, Bým), Bradlec – Katusice 7:2 (Kvaizar 2, Dušička 2, Hyka, Poláček, Richtr – M. Řezáč, Erychleb), Odbory – Nymburk 5:0 kontumačně.

Pořadí: 1. Bradlec 45, 2. Katusice 44, 3. Nymburk 35, 4. Odbory 33, 5. Klen 21, 6. Benátky 19, 7. V-Com 12, 8. Březina 7.

20. kolo: V-Com – Odbory (neděle), Klen – Katusice (pondělí), Březina – Bradlec, Nymburk – Benátky (oba úterý).

Čtěte také: Kam o víkendu za sportem