Ohlasy předchozích ročníků byly značné. I v době internetu a elektronické pošty dorazilo do redakce značné množství z novin vystřižených hlasovacích kuponů a začalo veliké sčítání.

Pro úspěch anketu rozjíždíme znovu. Budeme opět volit Fotbalistu roku, tentokrát 2016, znovu budete hlasovat pomocí originálních kuponů vystřižených z novin. Vy, čtenáři, v následujících týdnech rozhodnete, kdo v tomto ročníku ankety vystoupí na nejvyšší stupínek.
Cílem ankety není najít nejlepšího hráče působícího na Mladoboleslavsku napříč všemi soutěžemi, což ani objektivně nelze zjistit, nýbrž najít toho, kdo má nejen fotbalové kvality, ale umí diváky i bavit.

Do nabídky jsme opět zařadili osobnosti téměř ze všech soutěží – od ČFL až po pralesní čtvrtou třídu. Dál už je výběr jen na vás!

Vyberte z šestnáctky nominovaných, kdo podle vás v uplynulém roce 2016 podával nejlepší výkony, maximálně pomáhal svému týmu, choval se jako správný sportovní rytíř a bavil lidi.

Vepište jeho jméno do anketního lístku (pouze jedno jméno z nabízené šestnáctky), který bude až do 31. března každý den (kromě neděle) vycházet v tištěném vydání Boleslavského deníku, a zašlete ho na adresu Železná 107, 293 01 Mladá Boleslav, nebo ho doručte přímo do redakce. Vítězný fotbalista se může opět těšit na zajímavé ceny a slavnostní předání.