Krnsko – Čejetice 1:2 (1:2)
Začátek zápasu byl vyrovnaný, pak měli domácí mírnou převahu, ale hosté šli z rychlého brejku do vedení. Domácí sice dokázali srovnat, ale byly to opět Čejetice, kdo šel do přestávky do vedení, které pak dokázaly udržet po zbytek zápasu.
Branky: Firický – Plintovič 2. Rozhodčí: Kožej. ŽK: 4:1. ČK: Losík (K). Diváci: 90. Hráč zápasu: Firický – Plintovič.

Řepov – Akuma 1:2 (1:1)
Řepov měl výborný nástup do utkání, když skóre otevřel už ve 2. minutě z trestného kopu Tůma. Hosté ale v nastavení prvního poločasu vyrovnali a ve druhém dokázali svou mírnou převahu přetavit ve vítěznou branku.
Branky: 2. Tůma – 45. Valenta, 68. Skramužský. Rozhodčí: Navrátil. ŽK: 6:4. Diváci: 70. Hráč zápasu: Vlk – Dubský.

Židněves – Benátky B 1:5 (0:3)
Domácí měli už v první minutě velkou šanci, tu ale neproměnili a hosté trestali. Po dvaceti minutách totiž vedli už 3:0. I po zbytek zápasu byla rezerva Benátek pánem na hřišti a domácí se zmohli pouze na čestný gól v 71. minutě.
Branky: 71. Kraus – 3., 11. a 21. Krýda, 54. Kraus, 81. Pavelka. Rozhodčí: Stejskal. ŽK: 2:1. Diváci: 70. Hráč zápasu: Kraus – Krýda.

Kněžmost – Březno 1:1 (0:0)
Ve šlágru kola mnoho šancí v první půli k vidění nebylo. Beranovu střelu z trestného kopu Jeleček vyrazil, na druhé straně se vytáhl Moc proti Benešovi. I ve druhém dějství sledovala početná kulisa spíše taktickou bitvu. Až po hodině hry zakombinovala bratrská dvojice Beranů a starší z nich, Josef, zacílil z dvaceti metrů přesně. Hosté přispěchali z odpovědí osm minut před koncem. Výhodu trestňáku využil s přehledem Libor Cepka. V závěru zápasu přeci jenom mohl strhnout výhru na domácí stranu Kastner, ale po zaváhání hostující obrany trefil pouze břevno.
Branky: 62. J. Beran – 82. Cepka. Rozhodčí: P. Pažout. ŽK: 0:0. Diváci: 136. Hráč zápasu: Moc – Šťastný.

Kosořice – Kosmonosy 2:2
Tři zápasy v řadě už hráči Kosmonos nepocítili radost z výhry ani smutek z porážky. Fotbalisté Kosořic v uplynulém kole také remizovali a doma se chtěli předvést opět výkonem za tři body.
Zpočátku ovšem domácí působili poněkud zakřiknutě a tak hráli převážně hráči Kosmonos. Již v desáté minutě postupoval hostující Šimáček sám z úhlu, ale Pokorného neprostřelil. Kosořičtí se v první čtvrthodině hry téměř nedostali před branku soupeře. Nevydařená pasáž domácím ještě více ztrpkla po inkasované brance v 16. minutě. Kosořický Pára dobře zablokoval střelu soupeřova hráče, jenže následným skluzem fauloval dobíhajícího Krause a hlavní rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Keszeg a s přehledem poslal Kosmonosy do vedení. Další odvážný průnik si v hostujícím dresu připsal Bažant, na zpětnou přihrávku si naběhl zcela osamocený Kraus, ale ve vyložené šanci zklamal. Postupem času domácí zpřesnili kombinaci a také ztuhlí Splídek v hostující brance se alespoň trochu rozehřál po střelách Sabola. Ve 33. minutě si první vážnější šanci připsali také Kosořičtí. Macháč v hlavičkovém souboji poslal míč do volného prostoru, kde si ho převzal Sabol, který následně mířil nad. Z protiútoku běžel kosmonoský Bažant s míčem tak dlouho, až se dostal bez větších problémů na vápno a bodlem k tyči zasadil domácímu týmu další ránu. Ve 40. minutě se opět předvedli Macháč se Sabolem a druhý jmenovaný byl těsně před brankářem nedovoleně poslán k zemi a diváci viděli druhý pokutový kop utkání. K exekuci se postavil sám postižený a střelou k tyči snížil. Domácí se ve zbylé pětiminutovce pokusili ještě o vyrovnání, do šaten se nakonec šlo za stavu 1:2.
Hned v první minutě druhého poločasu po přihrávce hostujícího Šimáčka nebezpečně pálil Bažant. Kosořičtí odpověděli rychlou souhrou, kdy Malík z levé strany oslovil nabíhajícího Macháče, jehož střela na dlouhou nohu však úspěch neslavila. I když kombinace Kosořických stále vykazovala řadu nepřesností, tak přesto domácí pokračovali v ofenzívě. V 51. minutě poslal Černý Sabolův míč z přímého kopu těsně vedle. Vedení hostí vydrželo až do 65. minuty. Poté si Malík navedl míč na střed a načasovanou přihrávkou mezi obránce našel Sabola, který obešel gólmana a střelou do prázdné branky vyrovnal. Ještě veseleji pro Kosořické mohlo být o osm minut později. Po chybě stopera šel Sabol sám na brankáře, jenže jeho střela minula zařízení. Ve zbylých minutách se hra přelévala ze strany na stranu. Nakonec mohli být domácí rádi za bod. V 88. minutě se hosté z čista jasna objevili před Pokorným a míč před brankovou čárou na poslední chvíli odkopli obránci.
Branky: 40. a 65. Sabol – 16. Keszeg , 33. Bažant. Rozhodčí: Chrastina. ŽK: 3:6. Diváci: 87.
Kosořice: Pokorný – Adámek, Maška, Pára, Sedláček (62. Tříska) – Grus (79. Konečný), Černý, Niklfeld, Malík – Macháč, Sabol.
Kosmonosy: Splídek – Bernard (83. Kostraba), Michalec, Brodský, Fanta – Bažant (65. Folprecht), Kraus (88. Pekárna), Polanka, Žďánský (52. Bláha) – Šimáček, Keszeg.

Dlouhá Lhota B – K. Hlavno 1:1 (0:0)
Ve Dlouhé Lhotě se hrálo vyrovnané utkání, v němž góly padaly až v závěrečné desetiminutovce. Do té doby se hrálo po vápno, ani jeden tým si nevypracoval příliš šancí. V 74. minutě dostali domácí exkluzivní příležitost otevřít skóre utkání, neboť byl nařízen pokutový kop. Martin Sháněl v roli exekutora ale zklamal, neboť nechal vyniknout jen brankáře Musila. Přesto šli Lhotečtí do vedení v 82. minutě, kdy se utěšenou střelou z dálky prosadil Václav Brodský. Když už to vypadalo, že domácí své těsné vedení uhájí, na přední tyči hlavou zaslouženou plichtu zařídil Vojtěch Toman.
Branky: 82. Brodský – 89. Toman. Rozhodčí: Hloucal. ŽK: 3:4. Diváci: 80. Hráč utkání: Novák – Musil.
Lhota B: Charvát – Rambousek, O. Zdobinský, L. Zdobinský, Hůlka (61. Javůrek), Sháněl, Novák, Zelba (72. Pastorek), Brodský, Novotný (46. Šolc), Dubický.
K. Hlavno: Musil – Vašek, Srnec, Hlaváček, M. Bůžek, Sůra, Králík (88. Žďárský), Machka, Toman (90. Forejt), Němeček (88. Hanuš), Tudoši.

PETR FENCL, JAROSLAV BÍLEK, JAN ADÁMEK