Kladno – Mladá Boleslav B 0:1 (0:1)

O osudu utkání rozhodl ve 36. minutě Schubert. Po vysunutí Rozsívalem prošla jeho střela mezi nohama brankáře Víška. Kladno nedopravilo míč do Knoblochovi sítě ani při únicích Bartoše a Skořepy, mladý strážce boleslavské svatyně byl pokaždé na místě a z rovnováhy ho nevyvedl ani cirka milion standardek ve druhé půli, kdy měli domácí místy velkou převahu.
Body si tak odvezl mladší tým než má Kladno. Jeden z mála v soutěži. „Mladší byli, ale v kvalitě bylo vidět, že hráli dorosteneckou ligu. Dva zkušení hráči jejich hru tmelili. V celkovém pojetí byli lepší než my," uvedl trenér Kladna Daniel Drahokoupil a dodal, že i tak měli jeho svěřenci utkání každopádně vyhrát.
„Měli jsme osmnáct rohů, přesto nás soupeř téměř do ničeho nepustil. To ukazuje, že kvalita naší ofenzivy není na potřebné úrovni. Branku jsme neohrozili ani se čtyřmi útočníky na hřišti," poznamenal Drahokoupil.
Boleslavský kormidelník Milan Pechanec ocenil výkon svého týmu v první půli. Druhá se mu nelíbila. „Kladno v ní přidalo na bojovnosti a důrazu a dostávalo se do standardek, v nichž jsme nepropadli. Vítězství si velmi cením. Soutěž dohráváme s mladými kluky a jsme rád, že se nám daří."

Branka: 36. Schubert. Rozhodčí: Paták. ŽK: Charuza, Boček, Rozsíval, Tvrdý (MB).  Diváci: 316.
Boleslav B: Knobloch – Šimek (65. Láncz), Charuza, Šťastný, Tvrdý – Honc, Sedláček, Rozsíval (85. Borovička), Boček (76. Mižič) – Horák, Schubert.