Rejšice už za sebou mají dvě přípravná utkání. A obě s vítězným koncem. Před týdnem zdolaly nováčka krajské I. A třídy z Pěčic 2:1, když se o domácí branky postarali Bělík a Herman. Další výhra v přípravném období přišla i o tomto víkendu a opět to bylo rozdílem jediné branky. Vítězství 3:2 nad Nymburkem zajistili svými góly Falta, Zörkler a z pokutového kopu Kořínek.

Kosmonosy si poradily s Přepeřemi hladce 3:0.

Nikolaj Komličenko
Boleslav získala Komličenka z Krasnodaru

V pořádnou přestřelku se zvrhl zápas nováčka okresního přeboru Bakova se Sobotkou. Bez dvou hráčů loňského kádru Altmana a Kvapila, ale naopak s nováčkem Čadilem z Benátek, si Bakovští připsali první výhru letního drilu, když tým z Jičínska přestříleli 6:5. „Utkání splnilo účel přípravy a odkrylo naše nedostatky v obranné fázi a v komunikaci,“ komentoval úvodní přípravné utkání kouč Jaroslav Kamenický. A pokračoval: „Soupeř z I. A třídy předvedl dobrou kolektivní technickou hru, které jsme se na začátku zápasu nemohli přizpůsobit. Postupem času jsme se uklidnili, začali hrát svou hru a po brejkových situacích jsme si zajistili na úvod letní přípravy cenné vítězství.“ Dvakrát se trefili Mlynka s Petrem Vitmajerem, jednou pak jeho bratr Tomáš a nováček v sestavě Čadil.

I druhý čerstvě sestupující tým do okresního přeboru už zahájil herní přípravu. Dlouhá Lhota si doma poradila s třetitřídním boleslavským Sportingem. V průběhu prvního poločasu domácí vedli už 3:0, když se dvakrát trefil Flídr a nádhernou střelou z pětadvaceti metrů také Šolc. Za hosty odpověděl po kličce brankáři lhotský rodák Jan Javůrek. Na dostřel jediné branky pak hosty dostal po další Javůrkově akci Pollák, ale konečnou podobu výsledku, tedy 4:2 pro Dlouhou Lhotu, dal v závěru zápasu druhou přesnou ranou k tyči Šolc.

Rallycros se pojede o víkendu v Sedlčanech
V kotlině se pojede o víkendu Evropa

PROGRAM A VÝSLEDKY PŘÍPRAVNÝCH ZÁPASŮ MŮŽETE POSÍLAT NA MAIL JAROSLAV.BILEK@DENIK.CZ