Obruby - Internacionálové ČR 3:3 (1:2)

V Obrubech se slavilo výročí obce a k oslavám se přidali i místní fotbalisté. V rámci programu přivítali na svém hřišti Internacionály České republiky. Ti představili v sestavě řadu známých hráčů dob minulých. Za všechny jmenujme například Kuchaře, Němce, Mičince nebo Bittengela.

Zápas se hrál na dvakrát třicet minut a nakonec jej musely rozhodnout až penalty. Ty skončily poměrem 5:4 pro domácí, neboť jediným neúspěšným střelcem byl za hosty František Veselý.

První poločas vyzněl ve prospěch hostí – a to jak herně, tak výsledkově. Naopak v půli druhé se projevila fyzická převaha mladších hráčů Obrub, a tak nakonec zápas skončil remízou 3:3.

Ale o výsledek vlastně vůbec nešlo, šlo o fotbal jako takový, který si všichni aktéři náležitě užívali a po zápase také byli odměněni bouřlivým potleskem přítomných diváků.

Nejstarším hráčem na hřišti byl šedesátiletý Štambacher, který se i ve svém věku několikrát prohnal po levém křídle a ukázal, že kopat stále umí. Což se dá říci vlastně o všech hráčích z týmu Internacionálů. Pochvalu ale zaslouží i letošní nováček III. třídy Mladoboleslavska za velmi solidní výkon.

Zpestřením zápasu bylo také vystoupení Welkness Teamu Lucie Novákové a chybět nemohla ani pozápasová autogramiádu internacionálů.

Branky: 15. Vitmajer, 47. Egrt, 50. Rejzek – 12. Mičinec, 26. Kabyl, 38. Kuchař. Rozhodčí: Noháč. ŽK: 0:0. Rohy: 0:2. PK: 5:4.

Obruby: Skála – Zítka, Telenský, Hrušovský, Chrpa – Pavlíček, Sobotka, Bacovský, Doležal – Nývlt, Vitmajer (Rejzek, Holík, Egrt).
Internacionálové ČR: Macho – Bobok, Mlejnek, Ondra, Kuchař – Kabyl, Němec, Mičinec, F. Veselý – Bittengel, Štambacher (Samek).

PETR FENCL