„Samozřejmě jsme zklamaní, protože jsme získali jen jeden bod," nepřekvapil trenér hostů Martin Svědík po tentokrát bezbrankové remíze. Favorit k ní na náročném terénu dospěl poté, co především v herně lepším druhém poločase nedotáhl některé příležitosti.

Za vše mluvila ta v podání Jana Chramosty. Nejlepší střelec Středočechů si našel na hranici malého čtverce přihrávku Pauscheka, ale nepříliš prudké zakončení stihl za už překonaným Ottmarem vykopnout z brány jeden z obránců.

Čtěte také: Boleslav remizovala 0:0 v Hradci a na výhru čeká devět zápasů

„Snažili jsme se hrát dobrý fotbal, zatlačili je, měli jsme nějakou šanci, střely zpoza a závary ze strany, ale bohužel. Chyběl asi větší důraz," byl podle boleslavského středopolaře Adama Jánoše zápas o vstřeleném gólu. „Hrozně se na něj nadřeme, to bylo vidět už v předešlých zápasech. Šance si uděláme, ale nenaložíme s nimi dobře," mrzelo ho.

Podle představ trenéra Svědíka ale nebyla ani hra, tedy alespoň v prvním poločase. „Měli jsme jedinou šanci (Přikryl netrefil bránu), na soupeřově polovině jsme lacině ztráceli balony. Před šestnáctkou jsme nepracovali, jak jsme měli. Ve druhém poločase jsme měli tlak, drželi jsme balon, ale v předfinální a finální fázi jsme byli nepřesní. Z našeho pohledu je tak výsledek v pořádku," dodal trpce.

Čtěte také: Zvolte s námi krále fotbalových trávníků!