To po vyrovnaném průběhu nakonec prohrálo v Žerčicích utkání, kterému by slušela remíza. Ta se však nakonec nekonala a po výhře 3:2 se mohli radovat domácí.

Další derby se hrálo v Krnsku, kam přijel Strašnov. Tomu na kontě v týdnu přistály tři body po kontumační výhře ze zápasu v Horkách. Krnsko ale utkání rozhodlo jednoznačně ve svůj prospěch. Před stovkou diváků se hrál pohledný fotbal, z něhož dokázali domácí vytěžit i tři přesné zásahy.

Béčko Horek doma porazilo Předměřice 3:2. Ty dokázaly dvakrát smazat náskok domácích, na gól Františka Kotka z 84. minuty už ale odpověď najít nedokázaly.

Fotbal, III. třída, Sporting Mladá Boleslav - SKP Mladá Boleslav.
Odevzdaní Policisté dostali v derby na Astonce bůra

Nemyslovice doma potřebovaly bodovat a zápas proti Ledcům začaly zhurta. Stejně aktivně pojali ale začátek zápasu i hosté, a tak byl po dvaceti minutách stav 3:2 pro domácí. Ten vydržel až do přestávky. Po ní už dávali góly jenom domácí, respektive Dominik Zeyval, který dvěma góly pojistil domácí důležité vítězství.

Struhy prohrávaly v Luštěnicích už 0:3, ale v poslední desetiminutovce se vzepřely a pět minut před koncem prohrávali už jenom o jeden gól. Jejich šance však k ledu poslal definitivně v 88. minutě gól v jejich síti z kopačky Václava Archmana.

Neskutečný zápas se hrál ve Zdětíně, kde domácí jistý mistr prohrával s posledním Skalskem ve 42. minutě už 1:4. O dvě minuty později však už hosté byli rázem o devíti. Nejprve viděl červenou kartu Jiří Bláha po urážce asistenta rozhodčího. Vyloučení se nelíbilo Zdeňku Jakubcovi, který pro změnu vynadal hlavnímu a šel za Bláhou. U toho si ještě neodpustil vyhrožovat rozhodčímu. Navíc za minutu ještě domácí snížili z penalty na 2:4.

Druhý poločas ale nezačal náporem domácích, ale dalším gólem v jejich síti. Až poté začala velká stíhající jízda favorita. Ten se dokázal v 77. minutě dostat na dostřel hostům, ale vyrovnat se Zdětínu už nepodařilo.

Ilustrační foto
Ve hře je stále řada otazníků

Petr Fencl, Jaroslav Bílek