Skvělou kanonádu předvedli v pondělním odpoledni mladíci FK Mladá Boleslav. Juniorský tým totiž doma rozdrtil ve 33. kole své soutěže Znojmo 9:1 a díky zaváháním soupeř se vrátil do čela Juniorské ligy. Na jejím prvním místě má aktuálně Mladá Boleslav 74 bodů, druhá je brněnská Zbrojovka (73) a třetí místo patří mladým Příbramákům (72).

První poločas začal dvěma boleslavskými rohovými kopy v úvodních dvou minutách. Brankostroj odstartoval v 19. minutě Stanislav Klobása, který si během zápasu dokráčel pro hattrick, když se trefil ještě v závěru obou poločasů.

V tom prvním k jeho dvěma brankám přispěli ještě jeho spoluhráči Vukadinovič a Malpon, a skóre první pětačtyřicetiminutovky bylo se zastavilo na číslech 4:1. Hosté se totiž také dokázali prosadit, když ve 36. minutě snižoval na 1:3 Stijepo, když proměnil dvě penalty. Jeho úvodní úspěšný pokus totiž nechal rozhodčí opakovat pro předčasně vběhnutí jednoho ze Znojemských do pokutového území.

Ve druhém poločase dávala góly už jenom domácí Mladá Boleslav. Také Kateřiňák se z penalty nemýlil. Dvacet minut měl hostující gólman klid bez inkasované branky, pak ale střelecké manévry pokračovaly. Po centru Klobásy zvyšoval na 6:1 Kocourek, pak se trefil obránce Geissler. Po gólu Hodače to bylo už 8:1 a skóre a svůj hattrick pak uzavřel v poslední minutě Klobása.

Boleslav U21 – Znojmo 9:1 (4:1)

Branky: 19., 44. a 90 Klobása, 32. Vukadinovič, 34. Malpon, 48. Kateřiňák, 71. Kocourek, 79. Geissler, 89. Hodač – 36. Stijepo. Rozhodčí: Ježek. ŽK: 0:2. Diváci: 85.
Boleslav U21: Šeda – Geissler, Pajer, Thalamy (61. Kozma), Mendy – Kateřiňák (61. Hodač), Milla – Vukadinovič (61. Kocourek), Malpon (61. Ladra), Končal (75. Houžvička) – Klobása.