Bělá – Benešov B 0:0

První bod nováček I. A třídy získal, gólu se ale početná návštěva nedočkala. Když se ve 3. minutě chytal za hlavu exkosořický Sabol, jehož hlavičku po Vrabcově trestném kopu skvěle vyškrábl Tlamicha na roh, těžko někdo tušil, že větší šanci už Bělá mít nebude. Ze svižného začátku vzešel ještě Arientův oblouček do běhu za obranu Řehořkovi, který pálil těsně vedle. Postupně se hra vyrovnala a rezerva Benešova měla v poslední čtvrthodině poločasu dvě veliké šance. Sám na bránu běžel pokaždé Němeček, jenže poprvé jeho technickou střelu jednou rukou vyrazil Verner a podruhé benešovský mladík zazmatkoval a ani nezakončil.

Po přestávce se oba celky soustředily na obranu a až na jednu pološanci na každé straně se nic významného nestalo. O kousek minuli bělský Holický a hlavou na opačné straně i smolař Němeček. Mezi tyče nezamířil za celý druhý poločas nikdo a tak se body zaslouženě dělily.

Rozhodčí: Kubečka. ŽK: 2:1. Diváci: 215. Střely na bránu: 4:4. Rohy: 4:4.
Bělá: Verner – Slobodzian (66. Dlask), Tůma, Hanibal, Hodovanec – Klepáč (63. Tomíček), Sabol, Vrabec, Řehořek (77. Voleman) – Holický, Arient.

MSK – Zásmuky 7:2 (2:2)

Mnichovohradišťští vstoupili do nového ročníku I. A třídy, jakožto sestupivší celek z krajského přeboru, pravou nohou! V prvním poločase šli do vedení, ale remízový přestávkový stav zachraňovali v poslední minutě.

Ve druhém poločase však na hřišti jasně kralovali a vyhráli jej 5:0 a v pohodě si tak dokráčeli pro první body.

Branky: Lukeš 2, Bejda 2, Zajíček, Radačovský, Klain – Lev, vlastní.

Jíloviště – Luštěnice 0:1 (0:0)

Branka: Novák.

KAREL JEDLIČKA, JAROSLAV BÍLEK