III. TŘÍDA SK. A

MSK B – Nová Ves 4:1 (1:1)
Domácí favorit byl zaskočen, když po dvaceti minutách hry prohrával 0:1. V závěru poločasu ale vyrovnal Matouš a ve druhém poločase už byla k vidění stálá převaha Hradiště.
Branky: Matouš 2, Zdobinský, Bajer – Mařan. Rozhodčí: German. ŽK: 2:2. ČK: Prokůpek (NV). Diváci: 60. Hráč zápasu: Král – Mařan.

Jivina – Strašnov 3:1 (2:1)
Domácím se konečně podařilo bodovat po sérii neúspěchů. Rozhodovalo se z kraje druhého poločasu, kdy si domácí vytvořili dvoubrankový náskok, který udrželi až do konce zápasu.
Branky: 18. a 55. Antoš, 2. Nagy – 38. O. Brzák. Rozhodčí: Chrastina. ŽK: 1:2. Diváci: 85. Hráč zápasu: Antoš – Bagdaň.

Sporting – Obruby 0:2 (0:0)
Domácí měli největší šanci zápasu v prvním poločase, ale trefili jen tyč. Mírnou převahu a více šancí měly na Astonce vedoucí Obruby a ve druhém poločase se také dvakrát prosadily – hlavou po centru a z pokutového kopu.

Doubrava – DBSK B 3:1 (2:1)
Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, ale do vedení šli z penalty domácí. Do kabin se šlo za stavu 2:1 a také v Doubravě rozhodla zápas třetí branka v síti hostů. Domácí tým i přes další šance další góly nepřidal, i to mu stačilo k zisku tří bodů.
Branky: 12. Odcházel, 22. a 61. Šimek – 38. Šedivý. Rozhodčí: Hloucal. ŽK: 3:2. Diváci: 81.
Doubrava: Prokopec – Halfar, Kochman (80. Kapras), Jeleček, Koťátko (49. Svoboda), Puchýř, Šimek, Nedvěd, Šelemberk, Bárta, Odcházel.
DBSK B: Buriánek – Kollátor, Kalivoda, Kosina, Holub, Šedivý, Boček, Kasal, Valdman, Dajč, Ort (46. Adam).

Bakov B – Klášter 3:1
Krnsko B – SKP 0:2

III. TŘÍDA SK. B

Horky B – Katusice 1:0 (0:0)
Ve vyrovnaném zápase nakonec rozhodovala jediná branka. A tu dali domácí.
Branky: 82. Macoun. Rozhodčí: Bezucha. ŽK: 0:2. ČK: Světlík (K). Diváci: 60. Hráč zápasu: Macoun – Klaus.

Zdětín – Bezno 1:3 (0:3)
Zdětín – Bezno 1:3 (0:3)
Derby ve III. třídě skupiny B se hrálo na zdětínském pažitu, kam zavítalo nedaleké Bezno. Pěkné počasí přilákalo na stadion téměř dvě stovky diváků, kteří v prvním poločase sledovali vyrovnanou partii, avšak góly dával jen jeden tým.
Už po osmi minutách hry otevřel skóre hostující kanonýr Martin Kolařík, a když stejný hráč přidal po dvaceti minutách i druhý gól, mohl si domácí trenér Fabián hlavu ukroutit, jak je možné, že jeho svěřenci nechali tohoto střelce dvakrát zcela volného. Ještě hůře bylo se Zdětínskými, když na zadní tyči zůstal trestuhodně neobsazen také Lubomír Parýzek a hlavou v poklidu skóroval.
Do druhého poločasu nastoupilo Bezno již uspokojeno se stavem utkání, a tak se do hry dostali i domácí, ale začali pozdě. Bomba Lukáše Došlého po brejku přinesla snížení, a kdyby Zdětín dal i své další velké příležitosti, mohl být závěr utkání ještě zajímavý. Takhle z toho bylo jen nastřelené břevno a stav se již neměnil.
Branky: 75. Došlý – 8. a 21. Kolařík, 33. Parýzek. ŽK: 1:3. Diváci: 180. Hráč utkání: Koštejn – Kolařík.
Zdětín: Koštejn – Baďura (26. Baborák), Došlý, Adášek, Cibrik, Votruba, Richtr (58. Maurer), Husák (69. Kinzl), Šukal (68. Olah), Tott (32. Body).
Bezno: Stýskal (79. Z. Podzimek) – Honzátko, Parýzek, M. Gruncl, P. Gruncl, M. Podzimek (65. Grolmus), Šišpela, O. Novák, Jeřábek (59. Möbius), Kolařík, V. Novák (75. M. Kolovratník).

Kochánky – Skalsko 1:3
Ledce – Nemyslovice 2:1
Žerčice – Struhy 2:3

PETR FENCL, JAROSLAV BÍLEK