VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Fotbalisté Boleslavi už jsou v Albánii. Bez Chramosty!

Mladá Boleslav /FOTOGALERIE/ - Z pořádného vedra do ještě většího. Taková byla středeční cesta fotbalistů Mladé Boleslavi za odvetou třetího předkola Evropské ligy. Tu odehrají ve čtvrtek v Albánii, kam se vydali letecky s jednodenním předstihem.

2.8.2017
SDÍLEJ:

Fotbalisté Mladé Boleslavi odletěli do Albánie.Foto: Jiří Koros

Z ruzyňského letiště mladoboleslavská fotbalová výprava odstartovala v jedenáct hodin a za necelé dvě hodinky přistála v Tiraně na místním mezinárodním letišti, odkud se fotbalový tým přesunul autobusem do šedesát kilometrů vzdáleného Elbasanu, kde se ubytoval v hotelu Univers obklopeném zelenou zahradou. Jinak je většina okolní krajiny sežehnutá letním sluncem a z nedalekého údolí za městem stoupá k obloze hustý dým lesního požáru. V Mladé Boleslavi bylo v brzkém dopoledni 25 stupňů v Praze před polednem v době odletu už třicet a v Tiraně dokonce ještě o osm více.

Z boleslavského kádru odcestovali k zápasu tři brankáři a sedmnáct hráčů. Doma zůstal například Jan Chramosta, který do zápasu nemůže zasáhnout vinou poraněné achilovky. 

Autor: Jaroslav Bílek

2.8.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Ilustrační foto.

Výzkum si posvítí na kvalitu zdravotnických služeb

KRÁTCE: Inline dráha bude uzavřena

Boleslavsko - Přinášíme vám krátké zprávy z regionu.

KRIMI MIX: Uprchlého vězně stále hledají

Od středy 16. srpna, kdy svévolně opustil nestřežený výrobní podnik v Hlavenci, je na útěku 30letý vězeň, který si má odpykávat v jiřické věznici trest za omezování osobní svobody a krádež.

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení