„Máme v Boleslavi velkou hráčskou kvalitu, ale každý hráč musí dát do zápasu sto procent a prokázat, že do tohoto klubu patří," řekl kouč Mladé Boleslavi Dušan Uhrin. „První utkání druhého předkola jsme zvládli, ale nebylo to nic jednoduchého. Měli jsme dobrý začátek, ale potom soupeř převzal iniciativu a měli jsme s ním problémy. Mužstvo z Irska hraje to, co jsme předpokládali, proto pevně věřím, že odvetu zvládneme lépe než první utkání," uvedl Dušan Uhrin.

„Před prvním soutěžním zápasem jsme byli ve velkém očekávání, hráči však krátkou letní přípravu zvládli slušně, ale v Dublinu dostali dvě laciné branky a toho by se měli v odvetě vyvarovat. Výhrou v Dublinu jsme udělali jen první krok, musíme ještě udělat druhý. Doma chceme vyhrát a potvrdit postup. Věřím, že přijdou diváci a odvetné utkání se nám povede," dodal Dušan Uhrin a opakovaně zdůraznil, že i přes výhru v prvním utkání nepovažuje odvetu za formalitu, ale očekává náročný boj o postup. K němu jeho týmu postačí i remíza, případně těsné prohry 0:1 a 1:2. „Důležitý je postup, ale my chceme vyhrát i odvetné utkání, hrajeme přeci o evropský koeficient pro klub i Česko."

Irský Shamrock Rovers nastoupí pravděpodobně v sestavě, v jaké hráči odehráli většinu času předchozích tří zápasů letošní kvalifikace Evropské ligy. „Přijeli jsme kompletní, nemáme nikoho zraněného a do zápasu nastoupíme v plné síle," prohlásil na středeční předzápasové tiskové konferenci hlavní kouč Shamrock Rovers Stephen Bradley. 

Přípravné utkání v Rakousku: Apollon Limassol FC – FK Mladá Boleslav.
Fabián s Chramostou vystříleli Boleslavi druhou výhru