Nové Strašecí – Benátky 0:5 (0:3)

Napravit si reputaci a hlavně chuť, to byly hlavní cíle benáteckých fotbalistů před utkáním na půdě Nového Strašecí. Domácí tým je pro Benátecké vždy nepříjemným soupeřem a zisk tří bodů není z těchto střetnutí samozřejmostí. Tentokrát ale Benátky potvrdily, že patří ke špičkovým týmům krajského přeboru. Od úvodních minut diktovaly tempo hry, zatímco domácí byli pasováni do role němých přihlížejících. Benátečtí opět ukázali svou sílu zejména v proměňování brankových příležitostí a i kvůli tomu si připsali důležité tři body za přesvědčivou výhru 5:0.
„Věděli jsme, že se bude jednat o těžké utkání, nicméně soupeř si nevypracoval ani jednu brankovou příležitost. Důležité bylo, že jsme do poločasové přestávky vstřelili tři góly. I díky tomu byl závěr zápasu poklidný," řekl hostující kouč Vladimír Sedláček.

Branky: 31. a 70. Martin Korec, 8. Buryán, 15. Jiránek, 77. Šimek. Rozhodčí: Kubečka. ŽK: 3:1. Diváci: 100.
Benátky: Vlk – Borovička, Karásek, Murárik, Horák (82. Rosenkranz) – M. Novotný (62. Šimek), Buryán (75. Smetana), Škarecký (79. J. Novotný), Jiránek – Kamlach (70. Sosnovský), Martin Korec.

ONDŘEJ NEJEDLO